Livets hjul

Livet är som ett hjul. Allting går runt. Runt i cirklar. Vi är alla cirklar som möts. Möts av olika anledningar i olika sammanhang. Vi är här för att växa, att växa tillsammans.

Lev i tacksamhet

Lev ditt liv i tacksamhet, då blir allting lättare. Lättare att manövrera, då det är mörkt och kallt ute. Se vad du har och uppskatta det. Att vara tacksam skapar glädje. Glädje inom dig sprider sig till det yttre.

Följ din inre kompass

Låt livet visa dig vägen. Visa dig vägen till kärleken i ditt liv. Kärleken till dig själv och det du ämnar att göra. Har du förlorat kärleken till dig själv eller i det du gör?

Låt kärleken flöda

Låt kärleken flöda fritt. Öppna upp ditt hjärta för kärleken. Låt kärleken flöda fritt. Släpp alla rädslor inför framtiden och var bara här och nu. Var i ljuset så ska mörkret försvinna. Försvinna från din själ.

Livet ska vara roligt

Vi är här för att ha roligt. Vi får en chans detta livet så ta tillvara på den. Låt dina bekymmer borstas bort och lev här och nu. Bry dig inte om vad andra säjer och tänker om dig.

Solen

Solen lyser starkt mot himlen. Vi människor blir glada i hjärtat av solen. Solen kan lysa intensivt, starkt och blända våra ögon, då är det skönt att vara i skuggan.

Hoppet

Lev som en loppa på hoppet. Se det roliga i det tråkiga. När det är som mörkast, tänd ljuset. Tänd ljuset inom dig. Håll lågan levande.

Tillit

Håll i & håll ut, vi går mot ljusare tider. Ge inte upp när mörkret omfamnar dig. Mitt i allt det mörka strålar ett starkt ljus där i dig. Låt det lysa starkare och starkare.

Stillhet

Att få stilla sitt sinne är en ynnest. Att få fylla på med energi i naturen och läka sig själv är en nödvändighet. Att känna sig fri från allt ansvar, att lämna allt gammalt bakom sig är en lättnad.

Fokus

Sätt ditt inre ljus i fokus detta året. Låt dig inte påverkas av allt som händer i världen utanför dig. Samla ihop ditt ljus till en låga mitt i dig, i ditt hjärta. Låt ditt ljus stråla i dig.

Flöde

Att följa flödet är lätt när det känns rätt. Att följa flödet, lyssna och se tecknen på vägen ger kraft. Att lyssna på flödet av musiken som strålar ur högtalarna ger lust och kreativitet.

Naturen läker dig

Låt naturen läka dig med färgerna en vacker höstdag. Njut av färgernas magi som läker en ledsen själ. Känn doften av jord och mylla i skogen och barrens friska doft. Känn att du är en del av naturen.

Att resa

Att inte kunna resa är en saknad. En frihet att få välja var jag vill vara just nu. Vad jag vill se, uppleva, känna och smaka. Att inte kunna resa är att känna sig inlåst, inlåst i sig själv.

Tacksamhet

Att känna tacksamhet för det lilla är ibland svårt. Titta på pistillen i liljan så förstår du att livet i det lilla är stort och vackert. Förundras över de små miraklen i naturen.

Ett sista andetag

Jag väntar på ditt sista andetag. Håller din hand i min, smeker din kind. Väntar på ditt sista andetag. Kysser dig på pannan, pratar med dig hela tiden. Ett sista andetag, vill hålla dig kvar hos mig.

Frihet

Friheten är som en fjäder, lätt luftig mjuk flyger dit den vill. Svår att styra. Friheten är som ett sandkorn, Är tillsammans med andra ibland, men blåser bort med vinden snabbt.

Kärlek

Kärleken är ljusgrön såsom den mjuka mossan i skogen. Mjuk och fuktig, trollbindande Kärleken är som svalan som flyger högt och lågt luftigt och fritt. Lätt och bekymmersfri.