Flöde

Text & bild Åsa Ahlström

Att följa flödet är lätt när det känns rätt. Att följa flödet, lyssna och se tecknen på vägen ger kraft. Att lyssna på flödet av musiken som strålar ur högtalarna ger lust och kreativitet.

Att följa flödet i Livets flod är alltid rätt när det känns lätt.

Att följa sitt hjärta i sina val i livet hjälper dig att vara i flödet. Ibland gör floden små slingriga bäckar och tar dig på avvägar. Då känns det trögt.

Att meditera är att vara i nuet och flödet väcks till liv i kroppen. Nu vet jag åt vilket håll jag vill gå.

När hjärtat får tala och kroppen blir glad är allting rätt. Att lyssna till sin kropp och vad den vill ha är att vara i flödet. Att använda alla sina sinnen och uppleva livet som underbart även då det känns svårt är att känna tacksamhet. Att jag får vara här på jorden. Vilken ynnest. En dag tar livet slut på jorden, så vad vill du göra med ditt liv? Vill du lyssna på ditt hjärta och göra valen efter det eller följa andras råd och dåd?

Följ Livets flod och du kommer rätt när det känns lätt. Att vara i flödet är att känna penseln dansa över duken eller att dansa loss över golvet. Att känna glädje är att vara i flödet. Gör det som är roligt så mår din själ bra. Lyssna på musik, promenera i naturen, njut av den goda maten och älska med ditt hjärta och din kropp. Följ din inre röst så blir det bra. Allt har sin tid, allt blir som det ska. I livets alla dar.