Tjänster

Här hittar du några exempel på behandlingar som erbjuds hos Åsas Reiki & Massage Klinik.

Jag finns här för att hjälpa dig

Medial Livscoaching

Tre sessionspaket 3 x 60 min. / 2.400kr

Vad har du för drömmar i ditt liv? Vilken väg vill du gå?

Vilken väg är rätt för dig?

Vill du ha stöttning och vägledning till att hitta din själs önskan?

Jag kan hjälpa dig att komma igång och stötta dig framåt mot ditt mål. Du gör jobbet själv men jag finns där för att föra dig framåt.

Under tre eller mer sessioner vägleder jag dig genom att vara närvarande med alla mina sinnen så att du hittar rätt. Rätt väg för dig. Svaren bär du inom dig själv.

Jag jobbar med olika djupgående metoder såsom;

  • Det inre sårade barnet
  • Relationen till dig själv och andra
  • Föreställningar om dig själv och andra
  • Avslappningsövingar
  • Reikihealing
  • Affirmationer
  • Visualiseringsövningar

Dessa tekniker eller övningar hjälper dig att släppa taget om gamla känslor och beteenden som håller dig tillbaka att vara den du är i din fulla kraft. Att lyssna inåt, få nya insikter, blicka framåt och tro på dig själv och din förmåga att nå ditt mål.

Coachingen gör vi på tu man hand på Thottsgatan alternativt över telefon.

Åsa hjälpte mig att ta fram olika trauman upp till ytan genom meditation, och så läkte vi det tillsammans.
Livscoaching är således en bred behandlingsform, där Åsa känner in vad varje klient behöver och att klienten ska bli hjälpt på bästa sätt.

Rekommenderas varmt.

Jag tyckte våra möten var helt fantastiska! Hjälpte mig att medvetengöra vissa mönster hos mig som jag sedermera ha kunnat ”släppa”. Speciellt uppskattade jag Åsas personliga texter hon hade skrivit innan våra möten, de var så ”mitt-i-prick”! Hon kunde i de texterna berätta precis hur jag upplevde vissa situationer/personer så att det blev ännu tydligare för mig och vad jag behövde fokusera på. Tack Åsa.

En kreativ helande upplevelse

Privatsession 90 min. / 900kr

Var är du nu, vart är du på väg och vad håller dig tillbaka?

Bilder säger mer än tusen ord… under en meditation guidad av mig väljer du de färger du behöver till din bild som du intuitivt  skapar inifrån dig själv. Vi tolkar bilden tillsammans efteråt och avslutar sessionen med en helande reikiupplevelse som hjälper dig att släppa taget här och nu.

Beställ din egen personliga Mandala

som är målad i Gouachefärg av mig. Färger och former efter min intuition inramad och klar 25cmx25cm/ 700kr

OBS! – Reducerat pris för studerande, pensionär eller arbetssökande som betalar 600kr /behandling/60 min.

Reiki

Under en reikisession lägger jag försiktigt mina händer på eller stax ovanför din kropp för att kanalisera energin till dig.  Energin flödar dit den behövs  mest just då. Under en behandling kan du uppleva det som att du somnar till emellanåt. Du känner att det blir varmt där jag lägger mina händer eller någon annanstans i kroppen. Är du trött före behandlingen kan du känna dig pigg och full av energi efteråt. Är du däremot stressad och uppe i varv, upplever du ett lugn och en inre frid efteråt.

60 min. 750 kr – boka x 3 / 2.000 kr

Varje reikibehandling är unik i sig. Om du vill kan vi kombinera behandlingen med en helande upplevelse för att direkt släppa ett problem du går och bär på.

Då tar behandlingen 90 min. 900kr

Regression

Under en regression som jag alltid kombinerar med reiki, får du möjlighet att släppa negativa mönster som hindrar dig här och nu, samt medvetandegöra positiva sidor hos dig själv. Behandlingen inleds med ett kortare samtal och avslutas med en sammanfattning av dina nya insikter samt vägledning.

90 min. 900 kr

Kombination Massage & Reiki

Du kan också kombinera både massage och reiki. Massagen öppnar upp för att öka energiflöden i kroppen och Reikin höjer effekten av massagen genom att fylla på med ren energi i den uppmjukade kroppen.En dubbelverkande upplevelse utöver det vanliga.

60 min. 750 kr – boka x 3/ 2.000 kr

Djupterapin

Djupterapin kombinerar jag alltid med reiki. Terapin hjälper dig att gå ”rakt in i känslan” så att du kan frigöra blockeringar på det psykiska, fysiska eller andliga planet. Bearbetningen ger dig nya insikter på ett djupare plan. Behandlingen inleds med ett kortare samtal och avslutas med en sammanfattning av dina nya insikter samt vägledning.

90 min. 900 kr 

© Copyright - Åsa Ahlström | Åsas Reiki & Massageklinik i Malmö | Website by WiseWoman