Tillit

Text & bild Åsa Ahlström

Håll i & håll ut, vi går mot ljusare tider. Ge inte upp när mörkret omfamnar dig. Mitt i allt det mörka strålar ett starkt ljus där i dig. Låt det lysa starkare och starkare.

Tillåt dig bli ljus & hel igen. Ge inte upp hoppet kära vän. Allting blir lättare när naturen vaknar igen. Som den alltid gör & alltid har gjort. I alla tider.

Naturen & ljuset sviker inte dig. Allt blir bra igen kära vän. Ha tillit. Öppna upp och ha tillit till att ljuset vägleder dig rätt, i vilken väg du ska gå.

För att må bättre och utvecklas här i livet. Håll inte fast vid gamla mönster och mörker som vilseleder dig på din väg.

Du är på rätt spår kära vän. Ha tillit till att allt blir bra igen och kanske även bättre.

Låt vårens vindar blåsa i ditt hår och skingra tankarna, så att dom klarnar igen. Släpp taget om all oro och rädsla inför framtiden. Allt blir bra igen kära vän.

Du kan känna dig trygg och omhändertagen. Av ljuset. Ha tillit och ge inte upp. Ge inte upp dina drömmar. Att du kan förverkliga dom. Det tar bara lite tid. Allting handlar om timing.

Det går inte att forcera fram saker, det händer på rätt tid och på rätt plats. Ha tillit till att allt löser sig och att allt blir till det bästa. För dig min vän.

Du är en del av ljuset som lyser upp dig själv och andra. Ha tillit till att du är på rätt väg och på rätt plats i livet. Livet bär dig min vän. Ge inte upp. Håll i & håll ut.