Fokus

Text & bild Åsa Ahlström

Sätt ditt inre ljus i fokus detta året. Låt dig inte påverkas av allt som händer i världen utanför dig.
Samla ihop ditt ljus till en låga mitt i dig, i ditt hjärta. Låt ditt ljus stråla i dig.

Släpp all oro omkring dig och samla ihop din energi inom dig. Låt ditt inre ljus lysa upp din själ. Känn lugnet och stillheten. Balansen i din kropp. Ge din kropp och själ näring. Det är den värd.

Släpp all oro och fokusera inåt. Se ditt ljus. Centrera dig. Meditation är nyckeln. Reikin hjälper dig på vägen. Att känna lugn, tillit, tro. Tro på livet självt. Att allt är som det ska. Oavsett vad som händer.

För du är du och ingen annan. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Ta hand om dig själv så orkar du ta hand om andra.

Så fokusera inåt. Stilla ditt sinne i en meditation. Ta en promenad i naturen och låt vinden blåsa genom ditt hår. Det är meditation.

Hitta tillbaka till dig själv och ditt inre ljus. Vem är du? Vart är du på väg? Känner du dig vilsen?  Fokusera din närvaro inåt och du får svar. I stillheten finns ljuset, ljuset som lyser upp din själ. Som vet vad du vill göra och vem du vill vara. I balans.  I balans med din själ och ditt hjärta i samklang med naturen.

I stillheten, friden och i kroppen. Vad mår du bra av? Vad får ditt hjärta att sjunga? Och din själ att le & skratta? När du fokuserar och stillar dig inåt får du  alla svaren.

Så fokusera på ditt inre ljus och låt det brinna och lysa upp din själ.