Följ din inre kompass

Text & bild Åsa Ahlström

Låt livet visa dig vägen. Visa dig vägen till kärleken i ditt liv. Kärleken till dig själv och det du ämnar att göra. Har du förlorat kärleken till dig själv eller i det du gör?

Ändra riktning och något nytt sker. Inte alltid som du tror att det ska bli. Utan en utmaning att våga följa drömmen. Drömmen om ett liv i fullständig kärlek. Kärlek till dig själv och den du är. För du är värd allt det bästa min vän. Känn kärleken till livet när du tvekar åt vilket håll du ska gå. I livets kompass. Ska jag gå hit eller dit?

Följ ditt hjärta men glöm inte din hjärna på vägen. Den kan vara bra att ha. Att fatta jordande beslut om din framtid.

Framtiden är nu. Det är idag du ska göra dina val. Varje dag gör du ett val i vad du ska göra, vart du ska gå och även hur du vill må. Må i ditt hjärta. Är du på rätt plats i ditt liv eller vill du förändra det? Det är frågan.

Våga ta ett steg mot något nytt om livet skaver. Skavsår mår ingen bra av. Se till att plåstra om dig själv, krama om dig själv och gör allt det du önskar. Du har bara ett liv och det är nu. Så sluta tveka, gör slag i saken. Förändra det du vill göra till det bättre. Du är värd allt det bästa.

Följ ditt hjärta och din intuition i de val du gör i livet. Var inte rädd min vän, allt kommer att bli bra. I sinom tid. Det går ej att skynda på saker, de sker i rätt tid när du är redo. Följ flödet och var inte rädd. Rädslorna stoppar dig att leva livet fullt ut.

Vi lever bara en gång. Tänk på det och tveka ej att följa din inre kompass.