Åsa Ahlström heter jag…

Kommer precis hem från en promenad på stranden. Vinden blåser i håret, havet dånar av kraften från vågorna. Känner mig fri. Jag rensar min aura och mina tankar. Så börjar jag min lediga dag. För att hålla mig i form både i kroppen och själen.

Åsa Ahlström heter jag och jobbar både som sjuksköterska och reikilärare i Malmö med omnejd. Reikin kom in i mitt liv i början av 2000-talet i Mellan Östern när jag bodde där i några år. Reikin förändrade mig som person och öppnade upp min andliga sida av mig. Sedan dess kan jag inte vara utan den. Den hjälper mig framåt i livet både i motgång och då det går bra. Jag är aldrig ensam.

Tacksamhet är ett ledord för mig. Det finns alltid något att vara just tacksam för. Det lilla i livet. Det naturen ger oss. Kram.

Reikin har fört mig utomlands flera gånger, till Glastonbury Stonhenge och William Lee Rands klasser i Reiki Master, till USA på reikiretreats med Laurelle Gaia, Michael Bard med flera. Tycker om att uppgradera min energi med jämna mellanrum så att jag hela tiden utvecklar mig själv. Senaste tillfället är Holy Fire Reiki Master med Colleen Benelli i Genarp, med uppgradering till Holy Fire III med William Lee Rand 2019 in Maui, Hawaii. Reikin sammanstrålar verkligen människor från olika länder!

Jag tycker om att både jobba som sjuksköterska ute i äldrevården och att arbeta med reikin. Det blir en fin balans i mitt liv. Jag har en önskan  att reikin ska bli godkänt som ett komplement inom sjukvården i Sverige, precis som det är i andra länder tex  USA och i England.

Jag är medlem i reikiförbundet. (www.reikiforbundet.se)

© Copyright - Åsa Ahlström | Åsas Reiki & Massageklinik i Malmö | Website by WiseWoman