Behandlingar

Här hittar du några exempel på behandlingar som erbjuds hos Åsas Reiki & Massage Klinik. Jag finns här för att hjälpa dig

En kreativ helande upplevelse

Privatsession 90 min. / 850kr

Var är du nu, vart är du på väg och vad håller dig tillbaka?

Bilder säger mer än tusen ord… under en meditation guidad av mig väljer du de färger du behöver till din bild som du intuitivt  skapar inifrån dig själv. Vi tolkar bilden tillsammans efteråt och avslutar sessionen med en helande reikiupplevelse som hjälper dig att släppa taget här och nu.

Beställ din egen personliga Mandala

som är målad i Gouachefärg av mig. Färger och former efter min intuition inramad och klar 25cmx25cm/ 650kr

OBS! – Reducerat pris för studerande, pensionär eller arbetssökande som betalar 550kr /behandling/60 min.

Reiki

Under en reikisession lägger jag försiktigt mina händer på eller stax ovanför din kropp för att kanalisera energin till dig.  Energin flödar dit den behövs  mest just då. Under en behandling kan du uppleva det som att du somnar till emellanåt. Du känner att det blir varmt där jag lägger mina händer eller någon annanstans i kroppen. Är du trött före behandlingen kan du känna dig pigg och full av energi efteråt. Är du däremot stressad och uppe i varv, upplever du ett lugn och en inre frid efteråt.

60 min. 650 kr – boka x 3 / 1.800 kr

Varje reikibehandling är unik i sig. Om du vill kan vi kombinera behandlingen med en helande upplevelse för att direkt släppa ett problem du går och bär på.

Då tar behandlingen 90 min. 800kr

Regression

Under en regression som jag alltid kombinerar med reiki, får du möjlighet att släppa negativa mönster som hindrar dig här och nu, samt medvetandegöra positiva sidor hos dig själv. Behandlingen inleds med ett kortare samtal och avslutas med en sammanfattning av dina nya insikter samt vägledning.

90 min. 850 kr – boka x 3/ 1.900 kr (kan kombineras)

Klassisk Massage

Klassisk massage som går lite mer på djupet och löser upp muskelspänningar och ger en skön avkoppling. Denna kan avslutas med en kortare reikibehandling för att få en hel upplevelse. Effektiv vitamininjektion för stela kroppar med ljuvliga essentiella oljor.

60 min. 600 kr – boka x 3/ 1.650 kr
30 min. 350 kr – boka x 3/ 900 kr

Kombination Massage & Reiki

Du kan också kombinera både massage och reiki. Massagen öppnar upp för att öka energiflöden i kroppen och Reikin höjer effekten av massagen genom att fylla på med ren energi i den uppmjukade kroppen.En dubbelverkande upplevelse utöver det vanliga.

60 min. 650 kr – boka x 3/ 1.800 kr

Djupterapin

Djupterapin kombinerar jag alltid med reiki. Terapin hjälper dig att gå ”rakt in i känslan” så att du kan frigöra blockeringar på det psykiska, fysiska eller andliga planet. Bearbetningen ger dig nya insikter på ett djupare plan. Behandlingen inleds med ett kortare samtal och avslutas med en sammanfattning av dina nya insikter samt vägledning.

90 min. 850 kr – boka x 3/ 1.900 kr (kan kombineras)

© Copyright - Åsa Ahlström | Åsas Reiki & Massageklinik i Malmö | Website by WiseWoman