Reiki kurser

Reiki är en naturlig och enkel metod för avslappning och stressreducering som hjälper din kropp att läka sig själv.

Reiki utövas på sjukhus i både USA och England som ett komplement inom vården sedan flera år tillbaka. I Sverige är Reiki klassat som friskvård av Skatteverket sedan 2006 och är avdragsgillt både när det gäller behandlingar och utbildningar.

Reiki kan

  • ge inre frid och ökat välbefinnande
  • minska stress och förbättra sömn
  • ge avslappning och emotionell balans
  • lindra smärta och minskar risken för att bli sjuk

Varmt välkommen till en intensiv, härlig och helande helg!

Usui/ Holy Fire III Reiki 1&2

Du får under tre dagar tillgång till ett underbart verktyg som varar livet ut. Du får lära dig att ge reiki till dig själv, dina vänner och husdjur både här och nu och på distans. Vi utgår från William Lee Rands manual ”Den helande beröringen 1& 2”.

Du får gott om tid att öva på reikihealing på dig själv och andra. En återträff om en månad ingår.

Nästa datum 2019

Nya datum kommer snart

kl 10-16.30

3.200kr

Usui/ Holy Fire III ART/Reiki Master

Efter att ha undervisat Reiki 3-Art för sig och Reiki Master för sig i flera år gör jag en utbildning med allt i ett och samma paket. Holy Fire energin har förändrat och förenklat undervisningen på flera plan som numera innehåller upplevelser, tändningar och placeringar.Denna utbildningen är för dig som har gått Reiki 1&2 för minst sex månader sedan och är redo för att gå vidare till att bli lärare själv eller kanske bara för din egen personliga utvecklings skull. Den är också för dig som redan är Reiki Master men vill utveckla dig själv och dina reiki kurser. Förutom tändningar, upplevelser och placeringar pratar vi också om moral, etik och dokumentation. Bered dig själv för en djupt helande helg.

Du får en manual från ICRT skriven av William Lee Rand och tillgång till mina kursupplägg med mera, möjlighet att assistera mig vid ett tillfälle under en Reiki 1&2 kurs om du vill. En återträff ingår.

Nästa datum 2019

3-5 maj

kl 10-17

9.500kr

För dig som redan har gått Reiki3-ART betalar 7.200kr

Holy Fire lll Karuna Reiki Master

Nästa datum 2019

31/5-2/6

Ring mig eller skicka epost

© Copyright - Åsa Ahlström | Åsas Reiki & Massageklinik i Malmö | Website by www.WiseWoman.pe